Pókaszepetk Játszóház

Vállalatunk nagy rutinnal rendelkezik abban, hogy szórakoztató, játékos módon környezettudatos életmódra nevelje a jövő generációit. Ezt a tapasztalatot és a rendelkezésre álló eszközeinket sajnos a pandémiás időszak alatt nem tudtuk kellő mértékben hasznosítani.A nyitást kihasználva ismét belefogtunk, hogy átadjuk azt a tudást gyermekeinknek, mellyel egy élhetőbb jövőt teremthetünk.

A héten Pókaszepetk településre hívtak minket, ahol Erzsébet tábor keretében játékos foglalkozást tartottunk általános iskolás korosztály részére.

A kicsik megtanulták a hulladékok életútját, lehetőségük volt logikai, ügyességi, valamint számítástechnikai játékok segítségével megismerni a hulladékok típusait, keletkezésük, megsemmisülésük módját és következményeit.

Mivel lelkesedésünk töretlen, ezért kérnénk azon pedagógusokat, intézményvezetőket, akik ezt a bejegyzést olvassák, amennyiben igényük van intézményükben ilyen jellegű foglalkozásra, keressenek minket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen. A foglalkozás díjmentes, időtartama rugalmas!

 

 

Ugrás legfelülre