27 okt.

Tisztelt Ügyfeleink!

Megjelent a MOHU sajtóközleménye az új italcsomagolás visszaváltási rendszer bevezetéséről.

TELJES CIKK
25 szept.

Tisztelt Ügyfeleink!

Megjelent a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. tájékoztatása az oktatási intézményekben történő papírhulladék gyűjtésével kapcsolatosan.

TELJES CIKK
14 aug.

Idén 21. alkalommal került megrendezésre Zalaegerszeg Megyei Jogú Város szervezésében az Aquacity Jótékonysági Nap, amin a Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft. is képviseltette magát. Az augusztus 12-ei jótékonysági főzőversenyen részt vevő csapatok kreativitásukat és főzőtudásukat latba vetve igyekeztek finomabbnál finomabb ételeket készíteni, amivel a strandolókat és egymást elkápráztathatták, növelve a jótékonysági célra felajánlott összeget. A rendezvényen a napi bevétel három forrásból táplálkozott: a támogató cégek felajánlásából, a jegyárakból és a főzőcsapatok bevételéből. Az így összegyűjtött összeget az idén 175 éves Zala Vármegyei Szent Rafael Kórháznak ajánlottuk fel. Az ide látogató vendégek, családok kedvükre kóstolhatták meg a csapatok által készített vadpörköltet, amerikai palacsintát, burritot, hamburgert, vagy akár a társaságunk által eladásra kínált főtt kukoricát is.

TELJES CIKK
16 jún.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023. július 1-től a zalaegerszegi hulladékudvar (8900 Zalaegerszeg, Parki u. 0883 hrsz.) működésében jelentős változások lépnek életbe, a hulladékgazdálkodási koncessziós rendszer elindulásával, és a Koncesszorral kötött szerződés alapján.

TELJES CIKK
16 jún.

A 2023.07.01.-től életbe lépő új, koncessziós működésre történő átállás miatt módosulnak az egyes begyűjtött hulladékfrakciók végpontjai (kezelőlétesítmény). Emiatt logisztikai átszervezésekre kényszerültünk, melynek hatására július elsejétől több településen megváltozik a házhoz menő kommunális és/vagy szelektív hulladékok gyűjtési napja az év elején meghatározott időpontokhoz képest.

TELJES CIKK
11 máj.

Tisztelt Ügyfeleink!

Fontos változásra szeretnénk felhívni a figyelmüket. 2023. július 1.-től új hulladékgazdálkodási rendszer fog életbe lépni, melyben a magyarországi települési hulladék begyűjtését, kezelését és számlázását a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. fogja végezni.

TELJES CIKK
28 márc.

A 8900 Zalaegerszeg, Parki u. 0883/4. hrsz. (Zala Pláza mögött) címen található hulladékudvarunk 2023.04.01-től áttér a nyári nyitvatartási rendre. Ennek értelmében a nyitvatartás 2023.04.01-től 2023.09.30.-ig a következőképpen alakul:

Hétfő: Zárva
Kedd: 10:00 - 18:00
Szerda: 10:00 - 18:00
Csütörtök: 10:00 - 18:00
Péntek: 10:00 - 18:00
Szombat: 07:30 - 14:00
Vasárnap: Zárva

 

A hulladékudvarba történő beszállítási feltételekről és szabályokról ide kattintva tájékozódhat.

27 márc.

Tavaszi zöldhulladék gyűjtési akció,
zalaegerszegi családi házas ingatlanok részére.

Tisztelt zalaegerszegi lakosok!

A 2023. évi tavaszi zöldhulladék (fás és lágyszárú) gyűjtési akció az alábbi módon kerül megtartásra. A szolgáltatás a városnak csak azon területein valósul meg, ahol a rendszeres, hetente történő zöldhulladék gyűjtés is megoldott.

TELJES CIKK
11 febr.

Zalaegerszegi lomtalanítás 2023.

Zalaegerszeg MJV Önkormányzata a Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft. közreműködésével Zalaegerszegen a családi házban élők részére, házhoz menő lomtalanítási akciót szervez, melynek időpontja városrészektől függően

2023. március 01. és 2023. március 24. között lesz.

TELJES CIKK
05 jan.
Zalaegerszegen január 6.-tól megkezdjük a karácsonyfák begyűjtését.
 
Meghatározott gyűjtési menetrend nincs. Kapacitásunk függvényében lehetőség szerint hetente minden városrészt felkeresünk. A begyűjtési időszak február közepéig tart, de természetesen a későbbi időpontokban kihelyezett fákat is elszállítjuk.
 
Kérjük Kedves Ügyfeleinket, hogy fenyőfáikat jól látható, könnyen megközelíthető helyre, a forgalmat nem akadályozó módon helyezzék el! (Társasházi ingatlanok esetében a társasházi hulladékgyűjtő konténer mellé.)
 
Továbbá kérjük Önöket, hogy az újrahasznosíthatóság érdekében fájuktól „tiszta”, idegen anyagoktól (szaloncukorpapír, díszek, fényfüzérek) mentes állapotban váljanak meg! A begyűjtött karácsonyfák energetikai célokra kerülnek hasznosításra.
Ugrás legfelülre